2019年4月24日
Introducing Japanese food (other than sushi) to my relatives ☆
Cherry blossom season is over but my relatives are still enjoying their visit in Japan 🙂
They were very curious about Japanese dishes so I took them to an Izakaya, sort of like a Japanese tapas restaurant.
We tried Yakitori, deep fried shrimp and shiso dumplings and more with, of course, Sake!
P.S. My aunt loved all the plastic food samples 🙂
桜の季節も終わりましたが、親戚は日本の旅を続行中。
あまり食べたことのない日本食を試してみたいということで、居酒屋や焼き鳥屋にたくさん連れて行きました^^
メニューが読めないため、私が料理の通訳・・・思ったより難しいです!!
例えば「モロキュウ」・・・きゅうりの味噌ディップ?? カナダ人にもなじみのある分かりやすい単語で説明するのでいっぱいいっぱい><
その代わり、お酒はなんでもいいからいろんなものを試したいと^^
枡は持って帰りたいぐらい気に入っていました笑
意外だったのは食品サンプルに感動していたこと!
親戚のおばさんは大阪で食品サンプル作りに挑戦してみたそう^^
海外に持っていくお土産のアイディアが増えました。 枡と食品サンプル☆
~ Golden Week Notice ~
J’s English will be closed from April 30th (Tue) to May 6th (Mon) for golden week.
Classes will resume on May 7th (Tue).
~ゴールデンウィークのお知らせ~
4月30日(火)~5月6日(月)まではお休みとさせていただきます。大変ご迷惑をおかけいたしますが、よろしくお願いいたします。
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J’s English
(少人数制グループレッスン・プライベートレッスンの英会話教室)
松山市三番町6丁目4-27 1F-4
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