2021年10月27日
佐田岬はなはなで海鮮三昧♪
It’s getting chilly these days.
I went to an outdoors event at Sada Point Hana Hana a few weeks ago.
And I have to say… the seafood they catch from Uwa Ocean is exquisite!!!!
They are famous for young sardines so I had a rice bowl of raw and steamed ones. Perfection.
Of course I had my meal with Shikoku made beer.
So glad I was able to enjoy the last bit of summer outside ☆
P.S. The abalone was the size of my palm!
秋らしい寒さになってきましたね。
久しぶりに遠出をして佐田岬はなはなへ行ってきました。
ちょっとした野外イベントがあり、宇和海で捕れた海鮮をおもう存分食べてきました笑
シラスで有名な佐田岬ということで、釜揚げシラスと生シラスの2食丼をチョイス。
美味しすぎて2杯は食べられたかも笑
そして、もちろんご飯はビールと頂きました^^
四国のブリュワリーさんたちが作るビールも外で飲むとよりおいしかったです♪
外が暖かいうちにお出かけできてよかったです^^
P.S. 宇和海のアワビもいただきました!手のひらサイズの大物!!
──────────────────────
J’s English
(少人数制グループレッスン・プライベートレッスンの英会話教室)
松山市三番町6丁目4-27 1F-4
TEL : 089-909-7606
E-MAIL : info@jsenglish.jp
──────────────────────